Kyrvän imeminen suomalaiset seksinovellit

kyrvän imeminen suomalaiset seksinovellit

Imetti varpaitaan 45 minuuttia. Nauttii pillunsa nuolettamisesta kasvojeni päällä istuen. Haluaa katsella kun runkkaan kyrpääni. Saa tästä miltei aina orgasmin. Suuhun pano -asetin Kristiinan sängylle selälleen, niin että pää roikkui vapaasti sängynlaidan yli. Olin kyykkyasennossa lattialla ja panin suuhun. Pallien imeminen -otti molemmat pallit yhtä aikaa suuhunsa ja runkkasi samalla sormenpäillään esinahkaa terskan yläpuolelta 3. Suuhun runkkaus -imin pillua ja runkkasin mäihän Kristiinan suuhun.

Krisse otti kaiken poskiinsa, yhtään pisaraa ei pudonnut vatsalle. Hoitelin Kristiinan nuolemalla iltapäivällä,lisäksi nopea pano. Haistelin Kristiinan hikisiä sukkia ja pumppasin mäihän pilluun. Runkkasin itse limat, Kristiina puristeli kaksin käsin palleja. Kristiina ei saanut orgasmia Pillun nuolemista 2 tuntia. Pano puoli tuntia aamuyöllä. Pano päivällä Huippupano Joulukuu: Kristiina runkkasi jaloillaan ja imetti varpaansa. Vei jalkateränsä pillunsa viereen ja saatoin imeä vuoroon varpaita ja vuoroon pillua.

Päättyi suihinottoon joka oli vuosikymmenen parhaita. Kristiina nuoletti pilluaan kahareisin istuen päälläni, taivutti kaulaansa niin että sai elimen suuhunsa, lutkutti kyrpää ja otti mäihät suihin. Yhtään pisaraa ei valunut ulos. Suolaiset varpaat ja jalkapohjat. Nuoleminen ja pano illalla, noin puolituntia. Yöllä toinen, suora pano. Siirryimme siitä kylpyhuoneeseen, ruiskutin limpit Kristiinan käteen. Nuolin Kristiinaa 2 h ja imetin kyrpääni n.

Pano kesti yhteensä 3 h. Imin pillua noin puolituntia. Kristiina imi kyrpää noin 20 min, ja otti yhdynnän lopuksi limat suihinsa. Imin ja nuoleskelin Kristiinan varpaita 45 minuuttia. Kristiina nauttii ilmiselvästi varpaiden imettämisestä.

Saatoin kuvitella että hän kuvitteli imettävänsä kyrpää,   työnnellessään hitaasti isovarvastaan suuhuni. Suolaisissa varpaissa on uskomattoman kiihottava vaikutus. Kristiina työnsi sormensa peräaukkooni imiessään kulliani. Kostutti välillä sormeaan suukissaan ja upotti sen takaisin anaaliini. Kristiina työnsi pikkusormensa peräreikääni työnteli sitä ja puristeli muilla sormillaan kellejäni. Siinä vaiheessa suihkutin mäihät suuhun. Imin pillua 2 h yöllä 5. Lyhyehkö pillun nuoleminen ja nainti Nuolin Kristiinalle orgasmin Nopea pano sunnuntaipäivänä 5.

Uninen pano yöllä 6. Pano     minuuttia tehokasta pillun nuolemista ja imemistä. Asetuin sängylle kasvot pyllyyn päin. Vein huuleni Krissen pyllynreiälle ja aloin imeä. Imeskelin reikää noin puolituntia, ennen kuin aloin lipoa pillua. Pillu oli kastunut jo valmiiksipyllyn imemisen tuottamasta   mielihyvästä.

Imin pillua puolisen tuntia, jonka jälkeen nussin vielä puolituntisen. Kristiina sai orgasmin panosta.

Käytin kyrpää pillussa aamulla ehkä viiden minuutin ajan. Istuin aamulla sängynreunalla ja Kristiina runkkasi takaa kaksinkäsin parin minuutin ajan 6. Hieroin Kristiinaa öljyllä puolisen tuntia ja ihailin jälleen täydellistä pyllyä. Työnnyin sisään takaa, kuten yleensä, ja panin rauhalliseen tahtiin sekä hieroin hartioita samalla voimakkaasti. Vedin siittimen ulos ja aloin runkata Kristiinan haarojen välissä siten että pallit hankasivat klitorista! Kristiina kohottautui istumaan haarat levitettynä ja otti kullin suuhunsa!

Toinen käsi oli kiertynyt kalun varteen ja toisella oli voimakas ote palleista kullin juuressa. Työntelin turpeaa, kovaa kyrpääni Kristiinan suuhun. Muutama minuutti kului kun limpit ampaisivat Kristiinan suihin! Suihinotto oli siisti, yhtään mäihää ei päässyt ulos suukista. Kristiina meni posket pullollaan vessaan,jonne laski siemenet suustaan.

Kuuma viikonloppu Olimme tavanneet Juhan kanssa yhteisten tuttavien tupaantuliaisissa pari viikkoa aiemmin. Paras aina kiellettyä Paljon puhutaan sisarusten välisestä seksistä ja onhan sitä enemmän kuin kuvitellaankaan, itsekin tiedän tuttava naisen, jonka veli kävi läpi hänet ja sisarensa, siis oikeasti yhdynnässä. Tämähän ei ole sitte mikään novelli, vaan ihan tosi; ote päiväkirjastani!!!

Vastaa alkuperäiseen viestiin John Kristiina, kohokohtia: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Mietin että kerronko mitä näin kyltissä vai jätänkö kertomatta. Keskustelimme tapahtuneesta ja vaimoni kysyi että onko minun silmissäni huono ja mitä ajattelen.

Sanoin että en näe huonona ja että olen vielä ihan shokissa johon vaimoni vastasi niin minäkin. Kumpikaan ei tajunnut miten noin pääsi tapahtumaan, mutta kaikki olivat kuitenkin selvästi nauttineet yllättävästä tilanteesta. Vaimoni oli saanut tunnin aikana lukemattomia orgasmeja ja kokenut kuinka aina tuli uusi terhakka mies häneen kun edellinen lopetti ja sitä ihmettelimme yhdessä, kuinka kova potenssi ja nopea palautuminen nuorilla miehillä on.

Kävin mielessäni asiaa läpi että kerronko mitä näin vai olenko kertomatta. Kyltissä oli joukkueen nimi joten tiesin nyt mistä heitä voisi tavoitella tarvittaessa mutta se suurin järkytys oli että he olivat iältään 16 v. Nuo pojat vaikuttivat vanhemmilta ja olivat juuri nussineet vaimoani useaan kertaan, joka oli täyttänyt 50 v. En vielä kertonut siitä mitään ja kävimme asiaa läpi todeten sen olevan todellinen synttäriyllätys ja vaimoni kehui että lopulta jälkeenpäin ajateltuna nautinnollinen joka tuntui vielä aivan uskomattomalta.

Vaimoni kysyi minulta että kuinka monta kertaa ottivat hänet, mutta sanoin etten tiedä kun järkytykseltä huomasin että aina nousi uusi mies päälle ja tuntui vaihtuvan tiuhaan. Vaimoni kävi mielessään asiaa läpi ja sanoi että tämä ensimmäinen kaveri otti hänet neljä kertaa kun sai joka kerta rajun orgasmin kun tällä kaverilla seisoi niin kovana pystyssä osuen täydellisesti herkkunappiin.

Yksi heistä tuli viidesti mutta oli todellinen pikapanon mies kun hädin tuskin ehti sisään jo tullessaan, mutta taisi olla nopeiten myös palautuva. Tajusimme silloin jotain mikä sai meidät kauhistumaan, kun aluksi vetivät kaksi kierrosta hyvin nopeaan tahtiin ja kaikki varmasti ottivat vähintään kolmesti vaimoni. Todelliset pikapanot, mutta silti syntymäpäiväsankari sai usean nautinnollisen orgasmin. Ei pahemmin liikuttu risteilyn aikana laivalla sen jälkeen ja vaimoni suihkutteli itseään useaan kertaan.

Päiväpeitto oli niin sotkussa että voi vaan kuvitella mitä siivooja oli ajatellut. Olihan yllätyksellinen risteily eikä tule enää varmaan toistumaan, mutta olihan kokemus ja järkytys. Myöhemmin kerroin poikien iästä ja vaimoni järkyttyi asiasta ja meni joku aika, mutta nyt asiasta on tullut meille yhteinen kiihottava tekijä ja salaisuus, mitä hyvin harva varmaan kokee koskaan ja ei varmaan kukaan edes fantasioi.

Pojat ovat varmaan kerskuneet asialla, mutta täytyy antaa tunnustus että olivat panomiehiä nuoresta iästään huolimatta ja terveitä, koska vaimoni kävi tarkastuksessa kotiin tullessa eikä mitään ollut, joten voimme siltä osin huokaista helpotuksesta. Tuntuu edelleen uskomattomalta ja tuo meidän suhteeseen kipinää. Tämä tapahtui jo viisi vuotta sitten kun vaimoni täytti 50 ja olimme sitä juhlimassa laivalla.

Tapansa mukaan vaimo oli pukeutunut seksikkäästi ja meillä oli hauska ilta. Päätimme lähteä hyttiin nauttimaan toisistamme. Matkalla tapasimme hississä neljä nuorta miestä ja kertoivat olevansa pelimatkalla. Kehuivat vaimoa kauniiksi ja seksikkääksi saaden vaimoni punastumaan voimakkaasti. Tulivat ulos hissistä samassa kerroksessa ja lähtivät kävelemään kanssamme ja juttelimme, kuinka olemme juhlimassa vaimoni 50 v juhlia ja pojat halusivat antaa onnitteluhalauksen suukolla.

Vaimo hämmentyi ja naurahti suostuen halaukseen ja suukkoon selvästi hämmentyneenä. Pojat kehuivat kuinka kaunis ja seksikäs vaimoni on juhlapäivänään. Sitten koimme jotain todella yllättävää kun yksi pojista ehdotti, että järjestäisivät yllätyksen vaimolleni ja heillä olisi tunti aikaa, koska heillä oli sovittu joukkueen yhteinen kokoontuminen.

Hämmennyimme täysin ja katsoimme toisiamme. Tämä poika ehdotti että mentäisiin hyttiimme ja he näyttäisivät yllätyksensä. Vaimoni sanoi että kiitos ei hämillään ja en osannut sanoa mitään. Pojat jatkoivat jututtamista ja vaimoni kehumista. Katsoimme toisiamme ja selvästi menimme kumpikin kipsiin. Sanoin että no käydään katsomassa yllätyksenne ja ajattelimme että haluaisivat ehkä halata ja suukottaa vaimoani lisää. Vaimoni nautti selvästi yhä enemmän kehuista ja olimme kumpikin hieman vapautuneita juodessamme illan aikana mutta emme voineet sanoa että olisimme olleet erityisen humalassa.

Avatessani hytin oven kuulin vaimoni kiljaisun ja tämä poika nosti vaimoni ilmaan vaikka oli hieman rehevä, sellainen ihanan seksikkään rehevä nainen ja kaatoi sängylle suudellen häntä samalla kun nosti vaimoni tiukkaa hametta lantiolle. En tajua vieläkään missä välissä oli kaivanut kovettuneen kyrpänsä esiin ja työnsi sen vaimooni , mutta me kumpikin menimme ihan puihin siinä tilanteessa ja emme pystyneet tajuamaan mitä oli tapahtunut.

Vaimoni katsoi hämmentyneenä ja pyöräytteli silmiään jolloin tajusin että kokee nautintoa. Kaveri nosti vaimoni jalat kohti hytin kattoa ja näkymä oli uskomaton kun vaimoni laittautuneena stayup sukissa ja korkokengät jalassa oli nuoren kaverin alla joka pumppasi ihan tosissaan. Tämä kaikki tapahtui täysin odottamattomasti. Innokkaana hän ei kestänyt kun arviolta minuutin nousten pois päältä kun seuraava kaveri tuli vaimoni päälle ja raotti pikkuhousuja työntyen sisään.

Pojat vetivät kierroksen jokainen ja aikaa siinä meni noin arviolta viitisen minuuttia kun ajantaju hämäri siinä yllättävässä tilanteessa, mutta kaverit oli nopeita, yhtä nopeita kun he olivat taas valmiina riisuttuaan itsensä ja tunsin kuinka jalkani pettävät alta huomaten kuinka aloittivat uuden kierroksen ja nyt ensimmäinen kaveri, joka selvästi johtajana heidän porukassaan ujutti vaimon pikkuhousut pois jalasta ja silloin vasta tajusin että pojat vetävät paljaana ja laskevat sisään kun näin sen sotkun mitä neljä innokasta nuorta miestä oli saanut aikaan.

Toisen kierroksen alkaessa vaimoni huudahti että ei herranjumala oletko jo taas valmiina. Vaimoni oli selvästi päässyt pahimman järkytyksen yli ja alkoi ääntelehtimään voimakkaammin. Minä olin istunut jakkaralle kun jalkani ei enää kantaneet ja olin shokissa.

Olin katselemassa live esitystä ja herran jumala vaimoni kaiken keskipisteenä. Pojat pumppasivat kovaan tahtiin toisen kierroksen ja taisivat tehdä sen samassa järjestyksessä, mutta siitä en ole varma. Tätä tuntui jatkuvan ikuisuuden ja se sotku ja haju mikä valtasi hytin vaikka olikin hieman isompi parivuoteella oli jotain ennen kokematonta.

Järkytyin siitä kuinka nämä kaverit tuntuivat olevan heti valmiit uusintaan kun olivat vuoronsa hoitaneet ja heidän seisokkinsa olivat todella tukevia yläviistoon.

Sitten yksi huudahti että hei kaverit nyt on mentävä ja alkoivat pukemaan kun yksi vielä touhusi vaimoni päällä hoidellen itsensä loppuun. Kaverit suutelivat vaimoani ja toivottivat onnea sanoen kokemusta uskomattomaksi. Vaimoni vastasi hämmentyneenä kiitos samoin. Pojat lähtivät ja en tiedä kuinka kauan olimme hiljaa ja tuijotimme toisiamme vaimoni maatessa sängyllä hame lantiolla valuen runsaasti poikien nesteitä ulos ja sänky oli siltä kohdin kun olisi kastelukannulla vettä kaadettu.

Vaimoni oli hiestä märkänä. Kumpikin sanoi yhteen ääneen että mitä ihmettä tapahtui. Oli tapahtunut jotain mitä harva edes fantasioissaan kokee ja meillä ei ollut koskaan tullut edes mieleen tuollainen.

Sitten vaimoni vasta tajusi että hänet oli maattu paljaalla useaan kertaan ja järkyttyi siitä. Tajusimme myös että vaimollani vaatteet edelleen päällä ja tiukka hame oli vaan rullattu lantiolle ja pikkuhousut limaisena hytin lattialle.

Stayup sukat ja kengät olivat myös spermassa mutta ei ihme siinä vauhdissa. Avustin vaimoni pesulle pöntölle kun hänellä voimaton olo ja kertoi saavansa usean kunnon orgasmin, joka varmasti rentoutti häntä ja edesauttoi asioiden "suotuisassa" etenemisessä.

Tosikertomus jatkuu 2 osassa. Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Meillä oli sellainen poikaporukka, jotka kokoonnuimme milloin missäkin. Minä olin porukan nuorin ja elin aina sellaisessa pelossa, että minut potkitaan pellolle koko jengistä. Mutta minulla oli yksi valtti, joka avasi minulle ovet tuohon "salaseuraan", minä osasin naurattaa muita. Kerroin huvittavassa valossa tapahtumia ja tilanteita, joihin jouduin alvariinsa, tietenkin niitä täytyi värittää, eivät ne olisi muuten kuulijoihin uponnut.

Itseni lisäksi niissä tarinoissa esiintyi toisena päähenkilönä isäni, tietenkin hänen toimenkuvaansa kuului mm.

Jumalan lomittaminen, ainakin minusta tuntui siltä. Ja monet hänen lentävät lauseensa sinkoilivat meidän keskusteluissa. Enpä tiedä, mitä ukko olisi tuumannut, jos olisi saanut tietää minun porukoiden edessä ilveilystä. Porukan vanhin oli Topi, joka oli minua neljä vuotta vanhempi, iso jämäkkä poika, joka oli musikaalinen ja hyvä imitoimaan. Hänen kanssaan me kävimme usein keskusteluja, hän esitti ansioituneesti isääni niissä tilanteissa ja minä olin oma itseni.

Monenlaisia asioita me käsiteltiin: Yleisöllä oli hauskaa, kun me pääsimme oikein vauhtiin. Kerran me päädyimme keskustelemaan tupakanpoltosta ja siinä tilaisuudessa minulta karkasi tieto, että olen jo kuukausia salaa harjoitellut sitä, olihan puheessani tietysti hyvän miehen lisää, tosi asiassa olin muutaman kerran kokeillut ja tiesin, että jos testiin joudun niin pystyn henkeen vetämään ilman köhimistä.

Topi alkoi jylyyttämään isäni äänellä, että hän on asiaa kyllä jo epäillytkin, mutta nyt siitä tehdään loppu ja uhkasi antaa minulle kunnolla piiskaa, tämä onkin sitten tämän vuoden ensimmäinen risutus, hän ilmoitti. Kaikkia meitä nauratti moinen uhkaus, jopa minua.

.

SEKSI JUTUT EROOTTINEN HIERONTA KUOPIO

LIVE SEKSI Z VARKAUS

: Kyrvän imeminen suomalaiset seksinovellit

SEXISEURAA WILMA KARKKILA 407
CHAT NAISET SUOMALAISIA PORNO VIDEOITA Worlds biggest dildo fuck live chat fi
Trans ja nainen etsii miestä turku Laukkuun pakkasin seksikkäät valkoiset kolmiobikiniliivitjoiden laput peittivät vain vähän ja korostivat tissejä, sekä pikkuruisen stringalaosan. Ensimmäinen tulee eteeni, nostaa jalkani olkapäilleen ja survaisee kyrpänsä syvälle spermaiseen pilluuni. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Pekka työntelee sormeaan, nyt jo kiimasta märkään pilluuni. Olin heräävinäni, liikahdin ja sanoin jotain, että mitä sinä. Asiaa ei parantanut sekään, kyrvän imeminen suomalaiset seksinovellit, että posti toi puolilta päivin työpaikalleni paketin. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.
ADULT MASSAGE VIDEOS PARAS PILLU Praga escort masazh porno

KIIMAINEN ROUVA MILF EROTIC MASSAGE

Saana on Amerikassa jälleen. Saana nauttii kyrvän imemisestä todella paljon. Iso kyrpä uppoaa syvälle Saanan kiimaiseen suuhun. 9. elokuu Kuvittelin sen olevan isäni kyrpä tuo mahtavan suonikas, paksu ja häntä, melkeimpä 10 minuuttia kerkesin Saulia imemään niin hän laukeasi. huhtikuu Monster kyrpää videot uhkeat naiset www ilmaista seksiä pojille isot net · Suomi seksinovellit kyrvän imeminen · Reisisaappaat korkokengät. heinäkuu -kullin imemistä Kristiina imi kyrpää noin 20 min, ja otti yhdynnän lopuksi limat minuuttia tehokasta pillun nuolemista ja imemistä. syyskuu Suomalainen seksi chat kyrvän imeminen - Seksi, chat turussa loimaa eroottinen novelli seksinovelli vaimon tarinat inka kokkola seksiseuraa. kesäkuu kyrvän imeminen seksi seuraa tampere orgsmin vagina missä on huoneita pariskunnille video venäläinen teiniseksi elokuvat suomi seksi viteoita eroottinen Sairaat seksinovellit mobiili seksivideo kolmas pyörä pyöri pois.